Foredrag

Glansbilleder

Kom helt ind under huden på mønsterbryder, forfatter og debattør Geeti Amiri i hendes livsbekræftende foredrag Glansbilleder. Foredraget tager bl.a. udgangspunkt i Geetis selvbiografi af samme navn, som hun udgav i november 2016. 

I dette foredrag fortæller hun sin personlige historie om, hvordan hun er brudt ud af sit liv som afghansk kvinde og har skabt en tilværelse som dansk kvinde. Hun giver et tankevækkende indblik i sin splittelse mellem de to kulturer og kultursammenstødet, hun oplevede, da hun flygtede fra Afghanistan til Danmark med sin familie, da hun var blot fire år.

Hun deler ud af historier fra sin barske opvækst under ringe vilkår på bunden af København. Præget af storebroderens vold, ophold på krisecenter og senere tvangsfjernelse var Geeti Amiris opvækst ikke som de fleste. Samtidig har det ikke været let at være ung kvinde med muslimsk minoritetsbaggrund i Danmark. Geeti giver et unikt indblik i afghansk kultur og tradition, som de færreste danskere har, og hun fortæller om sin kamp for frihed, om at følge sit hjerte og bryde mønsteret. 

Geeti Amiris foredrag er oplagt til organisationer, som har brug for en dygtig debattør og en stærk kritiker med en både vigtig og rørende baggrundshistorie. Hun holder bl.a. foredrag for kommuner, skoler, biblioteker og oplysningsforbund.

Ordstyrer, moderator og paneldebattør

Geeti Amiri er en dygtig og erfaren ordstyrer og moderator, der kan hjælpe til at dit arrangement bliver en succes. Hun forstår at stille de rigtige spørgsmål og kan sørge for, at dit arrangement holder sig inden for rammerne - både hvad angår tid og indhold.

Også som paneldebattør gør hun sig bemærket og kan bidrage til gode og nuancerede debatter med sine skarpe holdninger. Geeti Amiri kan bookes som ordstyrer, moderator og paneldebattør til både større konferencer og mindre debatarrangementer.

Kontakt & booking

Har du et spørgsmål, eller ønsker du at booke et foredrag med Geeti Amiri?
Så er du velkommen til at udfylde formularen til højre.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.